Storbystade blondiner till höger tack

Ibland önskar jag att det fanns en klädesbutik i city som specialiserade sig på att göra snyggt skurna kläder för kvinnor med d kupa och uppåt. Eller att H&M hade en specialavdelning för oss lite fylligare damer. Jag blir lika trött och arg varje gång jag drar på mig en tröja som såg så grymt snygg ut på kroken och inser att jag inte får den över monumenten. Det är så skumt att trots att vi lever i en tid då plastikkirurger kör lyxbilar och har egna tv-program så vägrar klädindustrin att hänga med. Det utkämpas kamp mellan modevärlden och skönhetsvärlden.
En rätt fjollig kamp som mest innefattar att de drar varandra i håret och häller drinkar över varandra men ändå en kamp. Modevärlden vill att vi ska gå runt som långa beniga och platta kvinnor med sanslöst vackra anletsdrag, medan skönhetsvärlden har ett annat budskap. Det
ska vara större bröst, större rumpa, fylligare läppar och djupare kurvor.


Själv står jag förvirrat vid vägskälet. Vad fan ska man välja och vad är egentligen värst? Det mest logiska är ju att jag går till höger eftersom att jag varken är lång eller benig men alla modeller är så vackra och det är ju dit benen drar. En bystblondin vill man ju inte vara. Samtidigt är jag för stolt för att gå någonstans så än så länge så campar jag precis under skylten i väntan på bättre tider. Det finns kaffe och diskussionsämnen så att det räcker till dig med om du har lust att joina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback