Tu eres mi amore.

Jag har världens snyggaste bondbränna och som om inte det vore nog har jag vant mig vid att både dricka svart kaffe och knata runt på stan i hänginga byggjobbarbrallor. Själklart snackar jag lite skit med sopgubbarna när de tittar förbi fikarummet också. På jobbet känner jag mig så grymt maskulin.

Så för att överkompensera åt andra hållet cyklade jag in till stan iförd en knallgröna ballongkjol och ballerinaskor. Jag åt glass i strut och trippade fram längs de stenbelagda gatorna. Och vad händer? Jo jag bumpar rakt in i "kabelaporna" som lägger in bredband i ett av husen på mitt område.

De såg först ut som att de sett ett spöke innan de nervöst började skratta. Det gick sakta upp för mig att jag gått från mogen kvinna till pojkflicka på mindre än tre veckor och att det inte gjorde ett skit. Istället för att trampa dem hårt på foten log bara och vandrade vidare utan att se mig om. Jag har en känsla av att underliga förslag och kommentarer kommer komma flygande imorgon men det spelar ingen roll.

Om jag inte kommer in till hösten så drar jag. there.. nu har jag det på papper, no turning back now.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback